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61.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Countercurrent Supercritical Fluid Extraction and Fractionation of Alcoholic Beverages/ 미리보기
저자
Se�r�ns, Francisco J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
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62.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Degradation of Monoterpenes in Orange Juice by Gamma Radiation/ 미리보기
저자
Fan, Xuetong
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
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63.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Desorption Behavior of Sorbed Flavor Compounds from Packaging Films with Ethanol Solution/ 미리보기
저자
Hwang, Yoon-Hee
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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64.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Determination of Antioxidant Properties of Aroma Extracts from Various Beans/ 미리보기
저자
Lee, Kwang-Geun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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65.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Determination of Apparent Binding Constants for Aroma Compounds with b-Lactoglobulin by Dynamic Coupled Column Liquid Chromatography/ 미리보기
저자
Jouenne, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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66.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Determination of the Odor Threshold Concentrations Of Iodinated Trihalomethanes in Drinking Water/ 미리보기
저자
Cancho, Beatriz
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
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67.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Development and Characterization of a Flavoring Agent from Oyster Cooker Effluent/ 미리보기
저자
Kim, D S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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68.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Development of Rancidity in Wheat Germ Analyzed by Headspace Gas Chromatography and Sensory Analysis/ 미리보기
저자
Sj�vall, Olli
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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69.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Differentiation of the Aromas of Merlot and Cabernet Sauvignon Wines Using Sensory and Instrumental Analysis/ 미리보기
저자
Kotseridis, Yorgos
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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70.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Dynamic Headspace Gas Chromatography/Mass Spectrometry Characterization of Volatiles Produced in Fish Oil Enriched Mayonnaise during Storage/ 미리보기
저자
Hartvigsen, Karsten
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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71.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Dynamic Headspace -- Gas Chromatography -- Olfactometry Analysis of Different Anatomical Parts of Lovage (Levisticum officinale Koch.) at Eight Growing Stages/ 미리보기
저자
Bylait�, Egl�
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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72.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Effect of High-Oxygen and High-Carbon-Dioxide Atmospheres on Strawberry Flavor and Other Quality Traits/ 미리보기
저자
P�rez, Ana G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
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73.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Effect of pH and Temperature on the Formation of Volatile Compounds in Cysteine/Reducing Sugar/Starch Mixtures during Extrusion Cooking/ 미리보기
저자
Ames, Jennifer M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
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74.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Effect of Some Fat Replacers on the Release of Volatile Aroma Compounds from Low-Fat Meat Products/ 미리보기
저자
Chevance, Fabienne F V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
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75.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Effect of Urea on Volatile Generation from Maillard Reaction of Cysteine and Ribose/ 미리보기
저자
Chen, Yong
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
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76.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Evaluation of Aroma Differences between Hand-Squeezed Juices from Valencia Late and Navel Oranges by Quantitation of Key Odorants and Flavor Reconstitution Experiments/ 미리보기
저자
Buettner, Andrea
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
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77.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Evaluation of Key Aroma Compounds in Hand-Squeezed Grapefruit Juice (Citrus paradisi Macfayden) by Quantitation and Flavor Reconstitution Experiments/ 미리보기
저자
Buettner, Andrea
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
78.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Evaluation of the Representativeness of the Odor of Cooked Mussel Extracts and the Relationship between Sensory Descriptors and Potent Odorants/ 미리보기
저자
Guen, Sophie Le
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
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79.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Evolution of the Composition of a Selected Bitter Camembert Cheese during Ripening: Release and Migration of Taste-Active Compounds/ 미리보기
저자
Engel, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
80.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Evolution of the Taste of a Bitter Camembert Cheese during Ripening: Characterization of a Matrix Effect/ 미리보기
저자
Engel, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
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