충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
556건 중 556건 출력
5/28 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
81.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Flavor Threshold for Acetaldehyde in Milk, Chocolate Milk, and Spring Water Using Solid Phase Microextraction Gas Chromatography for Quantification/ 미리보기
저자
Aardt, Marleen van
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
82.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Formation by Mechanical Stimulus of the Flavor Compounds in Young Leaves of Japanese Pepper (Xanthoxylum piperitum DC.)/ 미리보기
저자
Jiang, Lihua
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
83.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Formation of Aroma-Active Strecker-Aldehydes by a Direct Oxidative Degradation of Amadori Compounds/ 미리보기
저자
Hofmann, Thomas
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
84.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Formation of Volatile Branched Chain Esters in Bananas (Musa sapientum L.)/ 미리보기
저자
Grant Wyllie, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
85.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Free and Bound Volatile Composition and Characterization of Some Glucoconjugates as Aroma Precursors in Mel� de Olor Fruit Pulp (Sicana odorifera)/ 미리보기
저자
Parada, Fabian
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
86.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Free Volatile Components of Passion Fruit Puree Obtained by Flash Vacuum-Expansion/ 미리보기
저자
Brat, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
87.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Generation of Odorous Acyloins by Yeast Pyruvate Decarboxylases and Their Occurrence in Sherry and Soy Sauce/ 미리보기
저자
Neuser, Frauke
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
88.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Glycosides and Phenylpropanoid Glycerol in Vitis vinifera Cv. Gewurztraminer Wine/ 미리보기
저자
Baltenweck-Guyot, Raymonde
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
89.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Glycosidically Bound Flavor Compounds of Cape Gooseberry (Physalis peruviana L.)/ 미리보기
저자
Mayorga, Humberto
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
90.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Heterocyclic Volatiles Formed by Heating Cysteine or Hydrogen Sulfide with 4-Hydroxy-5-methyl-3(2H)-furanone at pH 6.5/ 미리보기
저자
Whitfield, Frank B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
91.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Identification and Quantification of Geosmin, an Earthy Odorant Contaminating Wines/ 미리보기
저자
Darriet, Philippe
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
92.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Identification and Quantification of Impact Odorants of Aged Red Wines from Rioja. GC-Olfactometry, Quantitative GC-MS, and Odor Evaluation of HPLC Fractions/ 미리보기
저자
Aznar, Margarita
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
93.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Identification of a Precursor of b-Methyl-g-octalactone in the Wood of Sessile Oak (Quercus petraea (Matt.) Liebl.)/ 미리보기
저자
Masson, Eric
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
94.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Identification of Potent Odorants Formed by Autoxidation of Arachidonic Acid: Structure Elucidation and Synthesis of (E,Z,Z)-2,4,7-Tridecatrienal/ 미리보기
저자
Blank, Imre
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
95.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Identification of the Main Odor-Active Compounds in Musts from French and Romanian Hybrids by Three Olfactometric Methods/ 미리보기
저자
Serot, Thierry
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
96.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Identification of Volatile Compounds in Cantaloupe at Various Developmental Stages Using Solid Phase Microextraction/ 미리보기
저자
Beaulieu, John C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
97.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Impacts of Ionizing Radiation on Volatile Production by Ripening Gala Apple Fruit/ 미리보기
저자
Fan, Xuetong
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
98.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Influence of the Food Matrix Structure on the Retention of Aroma Compounds/ 미리보기
저자
Seuvre, A M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
99.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Infusion of Volatile Flavor Compounds into Low-Density Polyethylene/ 미리보기
저자
Avison, Shane J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
100.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Interactions between Artificial Saliva and 20 Aroma Compounds in Water and Oil Model Systems/ 미리보기
저자
Ruth, Saskia M van
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴