충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
556건 중 556건 출력
6/28 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
101.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Interactions between Methyl Ketones and b-Lactoglobulin: Sensory Analysis, Headspace Analysis, and Mathematical Modeling/ 미리보기
저자
Andriot, Isabelle
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
102.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Light Reflected from Colored Mulches Affects Aroma and Phenol Content of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Leaves/ 미리보기
저자
Loughrin, John H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
103.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Metabolic Fate of Isotopes during the Biological Transformation of Carbohydrates to 2,5-Dimethyl-4-hydroxy-3(2H)-furanone in Strawberry Fruits/ 미리보기
저자
Wein, Martina
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
104.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Model Studies on the Influence of Coffee Melanoidins on Flavor Volatiles of Coffee Beverages/ 미리보기
저자
Hofmann, Thomas
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
105.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Modifying the Temporal Profile of the High-Potency Sweetener Neotame/ 미리보기
저자
Prakash, Indra
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
106.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Optimizing Headspace Temperature and Time Sampling for Identification of Volatile Compounds in Ground Roasted Arabica Coffee/ 미리보기
저자
Sanz, Cristina
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
107.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Organ- and Season-Dependent Variation in the Essential Oil Composition of Salvia officinalis L. Cultivated at Two Different Sites/ 미리보기
저자
Santos-Gomes, Paula C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
108.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Organoleptic Impact of 2-Methoxy-3-isobutylpyrazine on Red Bordeaux and Loire Wines. Effect of Environmental Conditions on Concentrations in Grapes during Ripening/ 미리보기
저자
Boub�e, Dominique Roujou de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
109.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Persistence of Volatile Compounds in the Breath after Their Consumption in Aqueous Solutions/ 미리보기
저자
Linforth, Rob
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
110.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Production of Yarrow (Achillea millefolium L.) in Norway: Essential Oil Content and Quality/ 미리보기
저자
Rohloff, Jens
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
111.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Quantification of the Rice Aroma Compound, 2-Acetyl-1-pyrroline, in Uncooked Ehao Dawk Mali 105 Brown Rice/ 미리보기
저자
Mahatheeranont, Sugunya
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
112.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Quantitative Structure-Odor Relationships of Aliphatic Esters Using Topological Indices/ 미리보기
저자
Mello Castanho Amboni, Renata D de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
113.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Screening for 2-Acetyl-1-pyrroline in the Headspace of Rice Using SPME/GC-MS/ 미리보기
저자
Grimm, Casey C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
114.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Sensory and Instrumental Analyses of Volatiles Generated during the Extrusion Cooking of Oat Flours/ 미리보기
저자
Parker, Jane K
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
115.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Shelf-Life Prediction of Processed Milk by Solid-Phase Microextraction, Mass Spectrometry, and Multivariate Analysis/ 미리보기
저자
Marsili, R T
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
116.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Significance of Volatile Compounds Produced by Spoilage Bacteria in Vacuum-Packed Cold-Smoked Salmon (Salmo salar) Analyzed by GC-MS and Multivariate Regression/ 미리보기
저자
Jorgensen, Lasse Vigel
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
117.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Stability of Monoterpenes Encapsulated in Gum Arabic by Spray-Drying/ 미리보기
저자
Bertolini, A C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
118.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Structured Fluids as Microreactors for Flavor Formation by the Maillard Reaction/ 미리보기
저자
Vauthey, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
119.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Synthesis and Biological Activity of a-Methylene-g-lactones as New Aroma Chemicals/ 미리보기
저자
Miyazawa, Mitsuo
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
120.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Taste Active Compounds in a Goat Cheese Water-Soluble Extract. 1. Development and Sensory Validation of a Model Water-Soluble Extract/ 미리보기
저자
Engel, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴