충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
556건 중 556건 출력
8/28 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
141.
서명
Focused Microwave Assistance for Extracting Some Pesticide Residues from Strawberries into Water before Their Determination by SPME/HPLC/DAD/ 미리보기
저자
Falqui-Cao, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
142.
서명
Food Additive Lactic Acid Production by Immobilized Cells of Lactobacillus brevis on Delignified Cellulosic Material/ 미리보기
저자
Elezi, O
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
143.
서명
Food Allergy to Wheat Products: The Effect of Bread Baking and in Vitro Digestion on Wheat Allergenic Proteins. A Study with Bread Dough, Crumb, and Crust/ 미리보기
저자
Simonato, B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
144.
서명
Food Browning and Its Prevention 미리보기
저자
Friedman, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
145.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - 1,4-Dimethoxyglucobrassicin in Barbarea and 4-Hydroxyglucobrassicin in Arabidopsis and Brassica/ 미리보기
저자
Agerbirk, Niels
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
146.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - A 1H-NMR Study on the Effect of High Pressures on b-Lactoglobulin/ 미리보기
저자
Belloque, Josefina
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
147.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Ability of Surfactant Hydrophobic Tail Group Size To Alter Lipid Oxidation in Oil-in-Water Emulsions/ 미리보기
저자
Chaiyasit, Wilailuk
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
148.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Absorption of Chlorogenic Acid and Caffeic Acid in Rats after Oral Administration/ 미리보기
저자
Azuma, Keiko
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
149.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Activities of Antioxidants Are Affected by Colloidal Properties of Oil-in-Water and Water-in-Oil Emulsions and Bulk Oils/ 미리보기
저자
Schwarz, Karin
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
150.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - A Cyclic Voltammetry Method Suitable for Characterizing Antioxidant Properties of Wine and Wine Phenolics/ 미리보기
저자
Kilmartin, Paul A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
151.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Addition of Sugars Influences Color of Oil-in-Water Emulsions/ 미리보기
저자
Weiss, Jochen
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
152.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - A DSC Study on the Gel-Sol Transition of a Starch and Hsian-tsao Leaf Gum Mixed System/ 미리보기
저자
Lai, L S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
153.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Adsorbed Protein Secondary and Tertiary Structures by Circular Dichroism and Infrared Spectroscopy with Refractive Index Matched Emulsions/ 미리보기
저자
Husband, Fiona A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
154.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Aggregates and Gel Network Structure of Globin Hydrolysates/ 미리보기
저자
Liu, Xin Qi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
155.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Aging of Whey Protein Films and the Effect on Mechanical and Barrier Properties/ 미리보기
저자
Anker, Martin
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
156.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - a-Glucosidase Inhibitory Action of Natural Acylated Anthocyanins. 1. Survey of Natural Pigments with Potent Inhibitory Activity/ 미리보기
저자
Matsui, Toshiro
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
157.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - a-Glucosidase Inhibitory Action of Natural Acylated Anthocyanins. 2. a-Glucosidase Inhibition by Isolated Acylated Anthocyanins/ 미리보기
저자
Matsui, Toshiro
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
158.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Allium Chemistry: Synthesis, Natural Occurrence, Biological Activity, and Chemistry of Se-Alk(en)ylselenocysteines and Their g-Glutamyl Derivatives and Oxidation Products/ 미리보기
저자
Block, Eric
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
159.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Amaranth Globulin Structure Modifications Induced by Enzymatic Proteolysis/ 미리보기
저자
Castellani, Oscar F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
160.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Amino Acid Profiles after Sprouting, Autoclaving, and Lactic Acid Fermentation of Finger Millet (Eleusine Coracan) and Kidney Beans (Phaseolus Vulgaris L.)/ 미리보기
저자
Mbithi-Mwikya, Stephen
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴