충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
556건 중 556건 출력
9/28 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
161.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Angiotensin I Converting Enzyme Inhibitory Peptides Purified from Bovine Skin Gelatin Hydrolysate/ 미리보기
저자
Kim, Se-Kwon
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
162.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antagonism of Free-Radical-Induced Damage of Adlay Seed and Its Antiproliferative Effect in Human Histolytic Lymphoma U937 Monocytic Cells/ 미리보기
저자
Kuo, Ching-Chuan
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
163.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antifungal Activity of New 1,3,4-oxadiazolo(3,2-a)- s-triazine-5,7-diones and Their 5-thioxo-7-ones/ 미리보기
저자
Mishra, Atma R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
164.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antimutagenic Activity of Isoflavone from Pueraria lobata/ 미리보기
저자
Miyazawa, Mitsuo
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
165.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antimutagens in Gaiyou (Artemisia argyi Levl. et Vant.)/ 미리보기
저자
Nakasugi, Toru
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
166.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidant Activities of Trypsin Inhibitor, a 33 KDa Root Storage Protein of Sweet Potato (Ipomoea batatas (L.) Lam cv. Tainong 57)/ 미리보기
저자
Hou, Wen-Chi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
167.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidant Activity of Extracts from Acacia confusa Bark and Heartwood/ 미리보기
저자
Chang, Shang-Tzen
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
168.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidant Activity of Hydroxytyrosol Acetate Compared with That of Other Olive Oil Polyphenols/ 미리보기
저자
Gordon, Michael H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
169.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidant Activity of Selected Spanish Wines in Corn Oil Emulsions/ 미리보기
저자
S�nchez-Moreno, Concepci�
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
170.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidant and Antimicrobial Effects of Extracts from Hydrolysates of Lignocellulosic Materials/ 미리보기
저자
Cruz, Jose Manuel
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
171.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidant and Prooxidant Actions of Prenylated and Nonprenylated Chalcones and Flavanones in Vitro/ 미리보기
저자
Miranda, Cristobal L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
172.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidant Capacities and Phenolics Levels of French Wines from Different Varieties and Vintages/ 미리보기
저자
Landrault, Nicolas
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
173.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidant Capacity in Cranberry Is Influenced by Cultivar and Storage Temperature/ 미리보기
저자
Wang, Shiow Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
174.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidant Effects of Water Extracts from Barley (Hordeum vulgare L.) Prepared under Different Roasting Temperatures/ 미리보기
저자
Duh, Pin-Der
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
175.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidant Mechanism of Flavonoids. Solvent Effect on Rate Constant for Chain-Breaking Reaction of Quercetin and Epicatechin in Autoxidation of Methyl Linoleate/ 미리보기
저자
Pedrielli, Pamela
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
176.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidative Activities of Heterocyclic Compounds Formed in Brewed Coffee/ 미리보기
저자
Fuster, Marie Delores
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
177.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidative Activity in the Pericarp and Seed of Japanese Pepper (Xanthoxylum piperitum DC)/ 미리보기
저자
Hisatomi, Eika
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
178.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidative Activity of Urate in Bovine Milk/ 미리보기
저자
Ostdal, Henrik
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
179.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidative Effect of Maillard Reaction Products Formed from Honey at Different Reaction Times/ 미리보기
저자
Antony, S M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
180.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antipeptide Antibodies Recognizing Plasmin Sensitive Sites in Bovine b-Casein Sequence/ 미리보기
저자
Senocq, Daniel
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴