충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
44건 중 44건 출력
1/3 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Factors affecting milk clotting activity of sweet leavening extract involved in coagulation of a yoghurt-like product 미리보기
저자
Kuo, C.-Y
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Factors affecting the composition and amount of 'white exudate' from cooked bacon/ 미리보기
저자
Sheard, P R
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Factors affecting the pH decline in lamb after slaughter/ 미리보기
저자
Mcgeehin, B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Factors influencing the drying of prunes 1. Effects of temperature upon the kinetics of moisture loss during drying 미리보기
저자
Newman, G. M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Factors influencing ultraviolet and electron beam irradiation-induced free radical damage of ascorbic acid/ 미리보기
저자
Wong, Peter Y Y
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Fast detection of anionic components in sugar and wine samples using a novel device based on capillary zone electrophoresis/ 미리보기
저자
O'Flaherty, Brian
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Fatty acid composition and cholesterol content of selected marine fish in Malaysian waters/ 미리보기
저자
Osman, H
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Fatty acid composition, cooking loss and texture of beef patties from meat of bulls fed different fats/ 미리보기
저자
Scheeder, M R L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Fatty acid composition of adipose depots of suckling lambs raised under different production systems/ 미리보기
저자
Velasco, S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Fatty acid composition of mature breast milk of Saudi lactating mothers 미리보기
저자
Al-Othman, A. A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Fatty acid profiles in three stress genotypes of swine and relationships with performance, carcass and meat quality traits/ 미리보기
저자
Piedrafita, J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Fibre area and capillary supply in broiler breast muscle in relation to productivity and ascites/ 미리보기
저자
Hoving-Bolink, A H
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Flavonoids from Garcinia cambogia lower lipid levels in hypercholesterolemic rats/ 미리보기
저자
Koshy, Asha Sarah
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Flavour degradation in dehydrated convenience foods: changes in carbonyls in quick-cooking rice and Bengalgram dhal 미리보기
저자
Semwal, A. D
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Flavour differences between northern and southern European cured hams 미리보기
저자
Dirinck, P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Flavour profiles of dry sausages fermented by selected novel meat starter cultures/ 미리보기
저자
Erkkil�, S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Flavour release - D.D. Roberts, A.J. Taylor (Eds.) ACS Symp. Series 763. ISBN 0842-3692-5 XII+ 484 pp./ 미리보기
저자
Elmore, J Stephen
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Flavour release of aldehydes and diacetyl in oil/water systems/ 미리보기
저자
Haahr, A-M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Flavour volatiles of 'malt beverage' from roasted Sorghum 미리보기
저자
Lasekan, O. O
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 

하단메뉴