충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
44건 중 44건 출력
2/3 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
21.
서명
Fluorescence associated with Maillard reaction in milk and milk-resembling systems 미리보기
저자
Morales, F. J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
22.
서명
Folate assay of foods by traditional and tri-enzyme treatments using cryoprotected Lactobacillus casei/ 미리보기
저자
Shrestha, Ashok K
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
23.
서명
Food additive-additive interactions involving sulphur dioxide and ascorbic and nitrous acids: a review 미리보기
저자
Adams, J. B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
24.
서명
Food chemistry 미리보기
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1976-
자료유형
연속간행물 연속간행물 원문복사 신청
원문제공마감년
25.
서명
Food chemistry 미리보기
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1976-
자료유형
연속간행물 연속간행물 원문복사 신청
원문제공마감년
26.
서명
Food Chemistry/ 미리보기
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
27.
서명
Food Proteins. Processing Applications/ 미리보기
저자
Grandison, Alistair
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
28.
서명
Formation of anhydrotetracycline during a high-temperature treatment of animal-derived feed contaminated with tetracycline/ 미리보기
저자
K�hne, Michael
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
29.
서명
Formation of biogenic amines during the maturity process of raw meat products, for example of cervelat sausage 미리보기
저자
Trevi�, E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
30.
서명
Formation of biogenic amines in four edible mushroom species stored under different conditions 미리보기
저자
Kalac, P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
31.
서명
Formation of thiazolidine-4-carboxylic acid (thioproline), an effective nitrite-trapping agent in human body, in ParMa speciosa seeds and other edible leguminous seeds in Thailand 미리보기
저자
Suvachittanont, W
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
32.
서명
Fractionation and identification of the phenolic compounds of Highbush blueberries (Vaccinium corymbosum, L.) 미리보기
저자
Kader, F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
33.
서명
Fractionation of cheese nitrogen using chitosan 미리보기
저자
Fernandez, M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
34.
서명
Free amino acids and other non-volatile compounds formed during processing of Iberian ham/ 미리보기
저자
Mart�, L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
35.
서명
Free radical scavenging capacity of Maillard reaction products as related to colour and fluorescence/ 미리보기
저자
Morales, Francisco J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
36.
서명
Free range rearing of pigs with access to pasture grazing- effect on fatty acid composition and lipid oxidation products/ 미리보기
저자
Nilz�n, V
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
37.
서명
Free sugars and non-starch polysaccharide contents of good and poor malting varieties of wheat and their malts 미리보기
저자
Suhasini, A. W
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
38.
서명
Freshness assessment of cultured sea bream (Sparus aurata) by chemical, physical and sensory methods/ 미리보기
저자
Alasalvar, C
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
39.
서명
Functional characteristics of cowpea (Vigna unguiculata) flour and starch as affected by soaking, boiling, and fungal fermentation before milling 미리보기
저자
Prinyawiwatkul, W
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
40.
서명
Functional properties of barinas nut flour (Caryodendron orinocense Karst., Euphorbiaceae) compared to those of soybean 미리보기
저자
Padilla, F. C
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 

하단메뉴