주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : F]
총
44
건 중
44
건 출력
2/3
페이지
제한항목
Applied Science Publishers
검색결과제한
자료유형
기사
(42)
연간물
(2)
저자
Adams, J. B
(1)
Al-Othman, A. A
(1)
Alasalvar, C
(1)
Boenke, A
(1)
Dirinck, P
(1)
Elmore, J Stephen
(1)
Erkkil�, S
(1)
Fernandez, M
(1)
Grandison, Alistair
(1)
Haahr, A-M
(1)
Hoving-Bolink, A H
(1)
Kader, F
(1)
Kalac, P
(1)
Koshy, Asha Sarah
(1)
Kuo, C.-Y
(1)
K�hne, Michael
(1)
Lasekan, O. O
(1)
Mackie, I. M
(1)
Mart�, L
(1)
Mcgeehin, B
(1)
Morales, F. J
(1)
Morales, Francisco J
(1)
Newman, G. M
(1)
Nilz�n, V
(1)
O'Flaherty, Brian
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
Applied Science Publishers
(44)
발행년도
2001
(19)
1997
(10)
1996
(9)
2000
(4)
1976
(2)
언어
영어
(2)
소장처
농학도서관
(1)
중앙도서관
(1)
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
21.
서명
Fluorescence associated with Maillard reaction in milk and milk-resembling systems
저자
Morales, F. J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
22.
서명
Folate assay of foods by traditional and tri-enzyme treatments using cryoprotected Lactobacillus casei/
저자
Shrestha, Ashok K
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
23.
서명
Food additive-additive interactions involving sulphur dioxide and ascorbic and nitrous acids: a review
저자
Adams, J. B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
24.
서명
Food chemistry
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1976-
자료유형
연속간행물
원문복사 신청
원문제공마감년
25.
서명
Food chemistry
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1976-
자료유형
연속간행물
원문복사 신청
원문제공마감년
26.
서명
Food Chemistry/
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
27.
서명
Food Proteins. Processing Applications/
저자
Grandison, Alistair
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
28.
서명
Formation of anhydrotetracycline during a high-temperature treatment of animal-derived feed contaminated with tetracycline/
저자
K�hne, Michael
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
29.
서명
Formation of biogenic amines during the maturity process of raw meat products, for example of cervelat sausage
저자
Trevi�, E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
30.
서명
Formation of biogenic amines in four edible mushroom species stored under different conditions
저자
Kalac, P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
31.
서명
Formation of thiazolidine-4-carboxylic acid (thioproline), an effective nitrite-trapping agent in human body, in ParMa speciosa seeds and other edible leguminous seeds in Thailand
저자
Suvachittanont, W
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
32.
서명
Fractionation and identification of the phenolic compounds of Highbush blueberries (Vaccinium corymbosum, L.)
저자
Kader, F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
33.
서명
Fractionation of cheese nitrogen using chitosan
저자
Fernandez, M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
34.
서명
Free amino acids and other non-volatile compounds formed during processing of Iberian ham/
저자
Mart�, L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
35.
서명
Free radical scavenging capacity of Maillard reaction products as related to colour and fluorescence/
저자
Morales, Francisco J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
36.
서명
Free range rearing of pigs with access to pasture grazing- effect on fatty acid composition and lipid oxidation products/
저자
Nilz�n, V
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
37.
서명
Free sugars and non-starch polysaccharide contents of good and poor malting varieties of wheat and their malts
저자
Suhasini, A. W
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
38.
서명
Freshness assessment of cultured sea bream (Sparus aurata) by chemical, physical and sensory methods/
저자
Alasalvar, C
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
39.
서명
Functional characteristics of cowpea (Vigna unguiculata) flour and starch as affected by soaking, boiling, and fungal fermentation before milling
저자
Prinyawiwatkul, W
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
40.
서명
Functional properties of barinas nut flour (Caryodendron orinocense Karst., Euphorbiaceae) compared to those of soybean
저자
Padilla, F. C
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
3
임시보관함보기
하단메뉴