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[가나다ABC : F]
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Food technology, etc.]
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(66)
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Hollingsworth, Pierce
(6)
Giese, James H
(3)
Hollingsworth, P
(3)
Langen, Sara
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Mermelstein, Neil H
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Baird, Betsy
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Giese, J
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Food technology, etc.]
(68)
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100
1.
서명
FANSA's "Junk" Science Tips Make Headlines
저자
Disser, L. A
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
2.
서명
Fats and Fat Replacers: Balancing the Health Benefits
저자
Giese, J
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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3.
서명
Fats, Oils, and Fat Replacers: Fats and oils play vital functional and sensory roles in food products
저자
Giese, J
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
4.
서명
Feature - New R&D Strategies in the Flavor Industry - Skip Rosskam - Flavor companies are shifting from doing basic long-term research to applied research to meet food companies' needs, and the result may be a loss in innovation in the future./
저자
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
5.
서명
Features - A Sensory-Based Alternative to Brix/Acid Ratio - A new index, BrimA, is proposed as a replacement for Brix/acid ratio to account for the sensory impact of different combinations of sugars and acids in fruit./
저자
Jordan, Robert B
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
6.
서명
FEATURES - BACK PAGE - Keeping Eggs Safe from Farm to Table/
저자
Bufano, Nancy S
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
7.
서명
FEATURES - BACK PAGE - Reducing Foodborne Disease/
저자
Doyle, Michael P
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
8.
서명
FEATURES - COVER STORY - IFT'S 2000 ANNUAL MEETING & FOOD EXPO - Highlights of the 2000 IFT Annual Meeting & Food Expo/
저자
Mermelstein, Neil H
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
9.
서명
FEATURES - COVER STORY - International Conference and Exhibition to Address Food Safety and Quality - The Institute of Food Technologists will hold a three-day conference and exhibition in Orlando, Fla., November 15-17, 2000/
저자
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
10.
서명
FEATURES - COVER STORY - Marketing Trends Fueling Healthful Foods Success - The healthful, or "healthy," foods industry, which includes nutraceuticals, fortified foods, supplements, organics, and natural foods, grew by 10-20% per year in sales. Here are 14 reasons to watch healthy foods./
저자
Hollingsworth, Pierce
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
11.
서명
FEATURES - COVER STORY - Research Trends in Healthful Foods - Where folk medicine has demonstrated a truth about a healthful food, science is used to define the mechanism/
저자
Pszczola, Don
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
12.
서명
Features - Electronic Tongue: A New Dimension in Sensory Analysis - Instrument complements use of the electronic nose for sensory analysis of food flavor by measuring nonvolatile flavor components/
저자
Tan, Tsung
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
13.
서명
FEATURES - EXPERT REPORT - IFT Expert Report on Biotechnology and Foods: Introduction - IFT convened three panels of experts to prepare a comprehensive scientific review of biotechnology. This is the first of four sections to be published in Food Technology. The next three sections -- Safety, Benefits and Concerns, and Labeling -- Will appear in the September issue/
저자
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
14.
서명
FEATURES - EXPORT REPORT - Benefits and Concerns Associated with Recombinant DNA Biotechnology-Derived Foods/
저자
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
15.
서명
Features - Federal R&D: A Boon to Food Companies - Products and processes developed at federal research centers can often be licensed by companies. Here are some examples and information on how to take advantage of what's available./
저자
Hollingsworth, Pierce
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
16.
서명
FEATURES - Functional Beverage Juggernaut Faces Tighter Regulations - Functional beverages are growing faster than the beverage category as a whole, but their escalating popularity has led to an increasing call for tighter review and approval procedures./
저자
Hollingsworth, Pierce
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
17.
서명
Features - Functional Foods from Probiotics and Prebiotics/
저자
Shah, Nagendra P
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
18.
서명
Features - Health Benefits and Processing of Lipid-Based Nutritionals/
저자
Dunford, Nurhan Turgut
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
19.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - Back to Basics - Consumer Trends/
저자
Sloan, A Elizabeth
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
20.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - Diverse Strategies Help Promote Ingredient Products - Ingredients/
저자
Pszczola, Donald E
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
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