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[가나다ABC : F]
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Food technology, etc.]
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Food technology, etc.]
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41.
서명
FEATURES - Labeling of rDNA Biotechnology-Derived Foods/
저자
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
42.
서명
FEATURES - Microstructure and Food Product Engineering - Food engineering can make a significant contribution to the engineering sciences by introducing structure as a fundamental variable in the study of transport phenomena and physical properties of foods. Considering structure in the design of foods is the birth of food product engineering./
저자
Aguilera, Jos� Miguel
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
43.
서명
Features - Terrorism Spurs Renewed Call for Single Food Safety Agency/
저자
Mermelstein, Neil H
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
44.
서명
FEATURES - The Best-Kept Secret: IUFoST Revealed - The International Union of Food Science & Technology has been active for 30 years. Here's what it is and what it does/
저자
Blanchfield, J Ralph
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
45.
서명
Fecal Coliforms in Tea: What's the Problem?
저자
Doyle, M. P
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
46.
서명
Focusing on Globalization, Governance, and Support of IFT
저자
Smith, R. E
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
47.
서명
Food Additive Approval Procedures Discourage Innovation
저자
Merrill, R. A
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
48.
서명
Foodborne Disease Significance of Escherichia coli O157:H7 and Other Enterohemorrhagic E. coli
저자
Buchanan, R. L
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
49.
서명
Food Fortification - A New Reason for Being
저자
Sloan, A. E
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사
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50.
서명
Food Fortification: From Public-Health Solution to Contemporary Demand
저자
Sloan, A. E
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
51.
서명
Food Fortification Roundtable
저자
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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52.
서명
Food Industry in China: With more than 1.2 billion potential consumers, China represents a huge market to the outside world
저자
Chen, A. H
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
53.
서명
Food Pasteurization Using High-Intensity Pulsed Electric Fields
저자
Qin, B.-L
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
54.
서명
Food Regulatory Policy: A Symposium to Honor Peter Barton Hutt
저자
Clark, W. L
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
55.
서명
Food Science Communicators Educate Public
저자
Dansby, A
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
56.
서명
Food Security and Food Safety: Today's Topics of News Media - IFT Newsmakers/
저자
Klapthor, James N
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
57.
서명
Food Shows Spotlight Subtle Innovations
저자
Hollingsworth, P
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
58.
서명
Food Tannins and Human Health: A Double-Edged Sword?
저자
Chung, K.-T
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
59.
서명
Food technology
저자
Institute of Food Technologists
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1947-
자료유형
연속간행물
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원문제공마감년
60.
서명
Food technology
저자
Institute of Food Technologists
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
1947-
자료유형
연속간행물
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원문제공마감년
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