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[가나다ABC : L]
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페이지
제한항목
2001
Applied Science Publishers
검색결과제한
자료유형
기사
(7)
저자
Dall Aaslyng, Margit
(1)
Dyrby, Marianne
(1)
Jennings, Brenda H
(1)
Katsiari, M C
(1)
Mercier, Y
(1)
Ranalli, Alfonso
(1)
Wang, Feng-Sheng
(1)
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출판사
Applied Science Publishers
(7)
발행년도
2001
(7)
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서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
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5
10
15
20
30
50
100
1.
서명
Light and heat sensitivity of red cabbage extract in soft drink model systems/
저자
Dyrby, Marianne
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
2.
서명
Lipase catalyzed modification of fish oil to incorporate capric acid/
저자
Jennings, Brenda H
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
3.
서명
Lipid and protein oxidation in microsomal fraction from turkeys: influence of dietary fat and vitamin E supplementation/
저자
Mercier, Y
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
4.
서명
Lipochromes, vitamins, aromas and other components of virgin olive oil are affected by processing technology/
저자
Ranalli, Alfonso
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
5.
서명
Lipolysis in reduced sodium Kefalograviera cheese made by partial replacement of NaCl with KCl/
저자
Katsiari, M C
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
6.
서명
Lipolytic and proteolytic properties of dry-cured boneless hams ripened in modified atmospheres/
저자
Wang, Feng-Sheng
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
7.
서명
Low stress pre-slaughter handling: effect of lairage time on the meat quality of pork/
저자
Dall Aaslyng, Margit
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1
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