주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : M]
총
40
건 중
40
건 출력
1/2
페이지
제한항목
2001
American Society of Animal Science [etc.]
검색결과제한
자료유형
기사
(40)
저자
Roeber, D L
(3)
Ponnampalam, E N
(2)
Veiseth, E
(2)
Wheeler, T L
(2)
Belk, K E
(1)
Berg, E P
(1)
Bosworth, B G
(1)
Calvo, J H
(1)
Delgado, E F
(1)
Engel, J J
(1)
Harris, S E
(1)
Ilian, M A
(1)
Karges, K
(1)
Karnuah, A B
(1)
Kerth, C R
(1)
Klont, R E
(1)
Laack, R L J M van
(1)
Lawrence, T E
(1)
Lonergan, S M
(1)
Miller, M F
(1)
Montgomery, J L
(1)
O'Grady, M N
(1)
Pringle, T D
(1)
Rey, A I
(1)
Rosenvold, K
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
American Society of Animal Science [etc.]
(40)
발행년도
2001
(40)
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
1.
서명
MEAT SCIENCE - Antioxidant status affects color stability and tenderness of calcium chloride-injected beef./
저자
Harris, S E
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
MEAT SCIENCE - Carcass traits and microsatellite distributions in offspring of sires from three geographical regions of Japan./
저자
Smith, S B
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
MEAT SCIENCE - Carcass traits, cut yields, and compositional end points in high-lean-yielding pork carcasses: Effects of 10th rib backfat and loin eye area./
저자
Pringle, T D
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
MEAT SCIENCE - Characterization of biological types of cattle (Cycle V): Carcass traits and longissimus palatability./
저자
Wheeler, T L
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
MEAT SCIENCE - Computer image analysis for prediction of carcass composition from cross-sections of Japanese Black steers./
저자
Karnuah, A B
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
MEAT SCIENCE - Conjugated linoleic acid changes swine performance and carcass composition./
저자
Thiel-Cooper, R L
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
MEAT SCIENCE - Consumer impressions of Tender Select beef./
저자
Shackelford, S D
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
MEAT SCIENCE - Consumer thresholds for establishing the value of beef tenderness
저자
Miller, M F
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
MEAT SCIENCE - Creatine monohydrate supplemented in swine finishing diets and fresh pork quality: I. A controlled laboratory experiment./
저자
Berg, E P
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
MEAT SCIENCE - Creatine monohydrate supplemented in swine finishing diets and fresh pork quality: Il. Commercial applications./
저자
Stahl, C A
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
MEAT SCIENCE - Effect of dietary modification of muscle long-chain n-3 fatty acid on plasma insulin and lipid metabolites, carcass traits, and fat deposition in lambs./
저자
Ponnampalam, E N
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
MEAT SCIENCE - Effect of dietary oils and a-tocopheryl acetate supplementation on lipid (TBARS) and cholesterol oxidation in cooked pork./
저자
Rey, A I
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
MEAT SCIENCE - Effect of diets containing n-3 fatty acids on muscle long-chain n-3 fatty acid content in lambs fed low- and medium-quality roughage diets./
저자
Ponnampalam, E N
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
MEAT SCIENCE - Effect of postmortem storage on m-calpain and m-calpain in ovine skeletal muscle./
저자
Veiseth, E
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of choice white grease or poultry fat on growth performance, carcass leanness, and meat quality characteristics of growing-finishing pigs./
저자
Engel, J J
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of dietary supplementation with vitamin E and organic selenium on the oxidative stability of beef./
저자
O'Grady, M N
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of postexsanguination vascular infusion of cattle with a solution of saccharides, sodium chloride, phosphates, and vitamins C, E, or C+E on meat display-color stability./
저자
Yancey, E J
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of supplemental vitamin D3 on feed intake, carcass characteristics, tenderness, and muscle properties of beef steers./
저자
Karges, K
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of three levels of a-tocopheryl acetate supplementation to feedlot cattle on performance of beef cuts during retail display./
저자
Roeber, D L
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
MEAT SCIENCE - Evaluation of the Tendertec beef grading instrument to predict the tenderness of steaks from beef carcasses./
저자
Belk, K E
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
임시보관함보기
하단메뉴