충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : M]
40건 중 40건 출력
1/2 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
MEAT SCIENCE - Antioxidant status affects color stability and tenderness of calcium chloride-injected beef./ 미리보기
저자
Harris, S E
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
MEAT SCIENCE - Carcass traits and microsatellite distributions in offspring of sires from three geographical regions of Japan./ 미리보기
저자
Smith, S B
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
MEAT SCIENCE - Carcass traits, cut yields, and compositional end points in high-lean-yielding pork carcasses: Effects of 10th rib backfat and loin eye area./ 미리보기
저자
Pringle, T D
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
MEAT SCIENCE - Characterization of biological types of cattle (Cycle V): Carcass traits and longissimus palatability./ 미리보기
저자
Wheeler, T L
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
MEAT SCIENCE - Computer image analysis for prediction of carcass composition from cross-sections of Japanese Black steers./ 미리보기
저자
Karnuah, A B
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
MEAT SCIENCE - Conjugated linoleic acid changes swine performance and carcass composition./ 미리보기
저자
Thiel-Cooper, R L
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
MEAT SCIENCE - Consumer impressions of Tender Select beef./ 미리보기
저자
Shackelford, S D
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
MEAT SCIENCE - Consumer thresholds for establishing the value of beef tenderness 미리보기
저자
Miller, M F
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
MEAT SCIENCE - Creatine monohydrate supplemented in swine finishing diets and fresh pork quality: I. A controlled laboratory experiment./ 미리보기
저자
Berg, E P
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
MEAT SCIENCE - Creatine monohydrate supplemented in swine finishing diets and fresh pork quality: Il. Commercial applications./ 미리보기
저자
Stahl, C A
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
MEAT SCIENCE - Effect of dietary modification of muscle long-chain n-3 fatty acid on plasma insulin and lipid metabolites, carcass traits, and fat deposition in lambs./ 미리보기
저자
Ponnampalam, E N
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
MEAT SCIENCE - Effect of dietary oils and a-tocopheryl acetate supplementation on lipid (TBARS) and cholesterol oxidation in cooked pork./ 미리보기
저자
Rey, A I
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
MEAT SCIENCE - Effect of diets containing n-3 fatty acids on muscle long-chain n-3 fatty acid content in lambs fed low- and medium-quality roughage diets./ 미리보기
저자
Ponnampalam, E N
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
MEAT SCIENCE - Effect of postmortem storage on m-calpain and m-calpain in ovine skeletal muscle./ 미리보기
저자
Veiseth, E
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of choice white grease or poultry fat on growth performance, carcass leanness, and meat quality characteristics of growing-finishing pigs./ 미리보기
저자
Engel, J J
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of dietary supplementation with vitamin E and organic selenium on the oxidative stability of beef./ 미리보기
저자
O'Grady, M N
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of postexsanguination vascular infusion of cattle with a solution of saccharides, sodium chloride, phosphates, and vitamins C, E, or C+E on meat display-color stability./ 미리보기
저자
Yancey, E J
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of supplemental vitamin D3 on feed intake, carcass characteristics, tenderness, and muscle properties of beef steers./ 미리보기
저자
Karges, K
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of three levels of a-tocopheryl acetate supplementation to feedlot cattle on performance of beef cuts during retail display./ 미리보기
저자
Roeber, D L
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
MEAT SCIENCE - Evaluation of the Tendertec beef grading instrument to predict the tenderness of steaks from beef carcasses./ 미리보기
저자
Belk, K E
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 

하단메뉴