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1.
서명
A Mass Spectrometric Validated High-Performance Liquid Chromatography Procedure for the Determination of Folates in Foods/ 미리보기
저자
Pawlosky, R. J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
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2.
서명
Maillard Reaction Kinetics in Model Preservation Systems in the Vicinity of the Glass Transition: Experiment and Theory/ 미리보기
저자
Craig, I D
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
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3.
서명
Maillard Reaction of D-Glucose: Identification of a Colored Product with Hydroxypyrrole and Hydroxypyrrolinone Rings Connected by a Methine Group/ 미리보기
저자
Lerche, H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
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4.
서명
Maillard Reaction of Free and Nucleic Acid-Bound 2-Deoxy-D-ribose and D-Ribose with omega-Amino Acids 미리보기
저자
Wondrak, G. T
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
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5.
서명
Maillard Reaction Products Inhibit Oxidation of Human Low-Density Lipoproteins in Vitro/ 미리보기
저자
Dittrich, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
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6.
서명
Main Polyphenols in the Bitter Taste of Virgin Olive Oil. Structural Confirmation by On-Line High-Performance Liquid Chromatography Electrospray Ionization Mass Spectrometry/ 미리보기
저자
Gutierrez-Rosales, F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
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7.
서명
Major Fatty Acid Composition of 19 Almond Cultivars of Different Origins. A Chemometric Approach 미리보기
저자
Garcia-Lopez, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
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8.
서명
Major Phenolics in Apple and Their Contribution to the Total Antioxidant Capacity/ 미리보기
저자
Lee, K. W
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
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9.
서명
Maltodextrin-Anionic Surfactant Interactions: Isothermal Titration Calorimetry and Surface Tension Study/ 미리보기
저자
Wangsakan, A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
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10.
서명
Management of Aflatoxin Contaminated Maize in Tamaulipas, Mexico 미리보기
저자
Carvajal, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
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11.
서명
Manufacturing of Neutral Sodium-Potassium Pyro- and Tripolyphosphates asComplexing Agents of Nutrient Microelements 미리보기
저자
Grzmil, B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
12.
서명
Maple Syrup Authenticity Analysis by Anion-Exchange Liquid Chromatography with Pulsed Amperometric Detection 미리보기
저자
Stuckel, J. G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1995
자료유형
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13.
서명
Marine Natural Products as Prototype Insecticidal Agents 미리보기
저자
El Sayed, K. A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
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14.
서명
Mass Balance Study of Isoflavones during Soybean Processing 미리보기
저자
Wang, H.-J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
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15.
서명
Mathematical Model of Flavor Release from Liquids Containing Aroma-Binding Macromolecules 미리보기
저자
Harrison, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
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16.
서명
Mechanical Properties and Water Vapor Permeability of Edible Films from Whey Protein Isolate and N-Ethylmaleimide or Cysteine 미리보기
저자
Fairley, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
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17.
서명
Mechanical Properties and Water Vapor Permeability of Edible Films from Whey Protein Isolate and Sodium Dodecyl Sulfate 미리보기
저자
Fairley, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
18.
서명
Mechanism for the Ethanol-Dependent Heat-Induced Dissociation of Casein Micelles 미리보기
저자
O'Connell, J E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
19.
서명
Mechanisms Involved in Kjeldahl Microwave Digestion of Amino Acids 미리보기
저자
Suard, C. L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
20.
서명
Mechanisms of Adsorbent Action in Beverage Stabilization 미리보기
저자
Siebert, K. J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
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