충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : M]
80건 중 80건 출력
2/4 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
21.
서명
MEAT SCIENCE - Creatine monohydrate supplemented in swine finishing diets and fresh pork quality: I. A controlled laboratory experiment./ 미리보기
저자
Berg, E P
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
22.
서명
MEAT SCIENCE - Creatine monohydrate supplemented in swine finishing diets and fresh pork quality: Il. Commercial applications./ 미리보기
저자
Stahl, C A
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
23.
서명
MEAT SCIENCE - Effect of dietary modification of muscle long-chain n-3 fatty acid on plasma insulin and lipid metabolites, carcass traits, and fat deposition in lambs./ 미리보기
저자
Ponnampalam, E N
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
24.
서명
MEAT SCIENCE - Effect of dietary oils and a-tocopheryl acetate supplementation on lipid (TBARS) and cholesterol oxidation in cooked pork./ 미리보기
저자
Rey, A I
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
25.
서명
MEAT SCIENCE - Effect of diets containing n-3 fatty acids on muscle long-chain n-3 fatty acid content in lambs fed low- and medium-quality roughage diets./ 미리보기
저자
Ponnampalam, E N
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
26.
서명
MEAT SCIENCE - Effect of postmortem storage on m-calpain and m-calpain in ovine skeletal muscle./ 미리보기
저자
Veiseth, E
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
27.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of choice white grease or poultry fat on growth performance, carcass leanness, and meat quality characteristics of growing-finishing pigs./ 미리보기
저자
Engel, J J
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
28.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of dietary supplementation with vitamin E and organic selenium on the oxidative stability of beef./ 미리보기
저자
O'Grady, M N
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
29.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of postexsanguination vascular infusion of cattle with a solution of saccharides, sodium chloride, phosphates, and vitamins C, E, or C+E on meat display-color stability./ 미리보기
저자
Yancey, E J
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
30.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of supplemental vitamin D3 on feed intake, carcass characteristics, tenderness, and muscle properties of beef steers./ 미리보기
저자
Karges, K
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
31.
서명
MEAT SCIENCE - Effects of three levels of a-tocopheryl acetate supplementation to feedlot cattle on performance of beef cuts during retail display./ 미리보기
저자
Roeber, D L
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
32.
서명
MEAT SCIENCE - Evaluation of the Tendertec beef grading instrument to predict the tenderness of steaks from beef carcasses./ 미리보기
저자
Belk, K E
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
33.
서명
MEAT SCIENCE - Evaluation of ultrasound imagery and body shape to predict carcass and fillet yield in farm-raised catfish./ 미리보기
저자
Bosworth, B G
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
34.
서명
MEAT SCIENCE - Factors influencing consumer demand for U.S. pork exported to the Republic of Korea (South Korea)./ 미리보기
저자
Vonada, M L
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
35.
서명
MEAT SCIENCE - Fatty acid composition, including conjugated linoleic acid, of intramuscular fat from steers offered grazed grass, grass silage, or concentrate-based diets./ 미리보기
저자
French, P
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
36.
서명
MEAT SCIENCE - Feeding high levels of vitamin D3 does not improve tenderness of callipyge lamb loin chops./ 미리보기
저자
Wiegand, B R
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
37.
서명
MEAT SCIENCE - Foodservice yield and fabrication times for beef as influenced by purchasing options and merchandising styles./ 미리보기
저자
Weatherly, B H
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
38.
서명
MEAT SCIENCE - Incidence of injection-site lesions in beef top sirloin butts./ 미리보기
저자
Roeber, D L
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
39.
서명
MEAT SCIENCE - Influence of dental carcass maturity classification on carcass traits and tenderness of longissimus steaks from commercially fed cattle./ 미리보기
저자
Lawrence, T E
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
40.
서명
MEAT SCIENCE - Intermuscular variation in tenderness: Association with the ubiquitous and muscle-specific calpains./ 미리보기
저자
Ilian, M A
발행처
American Society of Animal Science [etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 

하단메뉴