충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : M]
39건 중 39건 출력
2/2 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
21.
서명
Microbial and physico-chemical changes during the ripening of dry fermented sausages superficially inoculated with or having added an intracellular cell-free extract of Penicillium aurantiogriseum/ 미리보기
저자
Bruna, Jos� M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
22.
서명
Microbial succession during ripening of Naples-type salami, a southern Italian fermented sausage/ 미리보기
저자
Coppola, S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
23.
서명
Microbiological contamination of raw beef trimmings and ground beef/ 미리보기
저자
Scanga, J A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
24.
서명
Mid-infrared spectroscopy and authenticity problems in selected meats: afeasibility study 미리보기
저자
Al-Jowder, O
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
25.
서명
Mineral composition of isolated fibre fractions from artichoke and the effect of phosphate buffer on its structure and mineral content 미리보기
저자
Lopez, G
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
26.
서명
Mineral composition of the banana (Musa acuminata) from the island of Tenerife/ 미리보기
저자
Hardisson, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
27.
서명
Minerals and antinutrients in fluted pumpkin (Telfairia occidentalis Hook f.)/ 미리보기
저자
Akwaowo, Ekpedeme U
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
28.
서명
Minor and trace element content in sheep and goat milk and dairy products 미리보기
저자
Coni, E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
29.
서명
Modelling the kinetics of drying of d'Agen plums (Prunus domestica) 미리보기
저자
Sabarez, H
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
30.
서명
Modification of vitamins B1 and B2 by culinary processes: traditional systems and microwaves/ 미리보기
저자
Orz�ez Villanueva, M T
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
31.
서명
Molecular mechanisms of sweet taste 7: The sweet protein, Thaumatin I 미리보기
저자
Suami, T
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
32.
서명
Molecular mechanisms of sweet taste. Part 6: the sweet protein, Monellin 미리보기
저자
Suami, T
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
33.
서명
Molecular motion of a water-soluble nitroxyl radical in gelatin gels 미리보기
저자
Gillies, D. G
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
34.
서명
Multivariate characterization of aging status in red wines based on chromatic parameters 미리보기
저자
Heredia, F. J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
35.
서명
Multivariate statistical analysis of two-dimensional NMR data to differentiate grapevine cultivars and clones 미리보기
저자
Forveille, L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
36.
서명
Must oxygenation together with glutathione addition in the oxidation of white wine 미리보기
저자
Vaimakis, V
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
37.
서명
Mycelia of Mucor rouxii as a source of chitin and chitosan 미리보기
저자
Synowiecki, J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
38.
서명
The Maillard reaction during the ripening of Manchego cheese/ 미리보기
저자
Corzo, Nieves
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
39.
서명
The measurement of hydrophobic polypeptides in beer using the fluorochrome 1-anilino-8-naphthalenesulfonate/ 미리보기
저자
Bamforth, C W
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 

하단메뉴