주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : Q]
총
34
건 중
34
건 출력
1/2
페이지
제한항목
American Chemical Society, Books and Journals Division]
검색결과제한
자료유형
기사
(34)
저자
An Shun Huang
(1)
Artes-Hernandez, F
(1)
Aubourg, S
(1)
Casiraghi, E
(1)
Clark, T. J
(1)
Combs, M. T
(1)
Crozier, A
(1)
Ferreira, V
(1)
Girard, M
(1)
Gonzalez-Cordova, A F
(1)
Guth, H
(1)
Harrison, H. F
(1)
Hempel, J
(1)
Jensen, S
(1)
Kawaii, S
(1)
Kim, D.-O
(1)
Kjeldsen, F
(1)
Kuhn, K. S
(1)
Li, W
(1)
Nidiry, E. S. J
(1)
Nielsen, I. L. F
(1)
Roy, N. K
(1)
Schneider, R
(1)
Shimoda, M
(1)
Simal, S
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
American Chemical Society, Books and Journals Division]
(34)
발행년도
1997
(11)
2003
(11)
1996
(6)
2001
(6)
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
1.
서명
A Quantitative Lipid Extraction Method for Residue Analysis of Fish Involving Nonhalogenated Solvents/
저자
Jensen, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Qualitative and Quantitative Analysis of Flavor Additives on Tobacco Products Using SPME-GC-Mass Spectroscopy
저자
Clark, T. J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Qualitative and Semiquantitative Analysis of Dried Fruits and Seasoning Products of Paprika Using Photoacoustic Spectroscopy
저자
Vinha, C. A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Quality and Enhancement of Bioactive Phenolics in Cv. Napoleon Table Grapes Exposed to Different Postharvest Gaseous Treatments/
저자
Artes-Hernandez, F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Quality and Quantity of Prevailing Flavonoid Glycosides of Yellow and Green French Beans (Phaseolus vulgaris L.)
저자
Hempel, J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Quality Attributes of Milano Salami, an Italian Dry-Cured Sausage
저자
Casiraghi, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Quality Differences Assessment in Canned Sardine (Sardina pilchardus) byFluorescence Detection
저자
Aubourg, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Quality of Raisins Treated and Stored under Different Conditions
저자
Simal, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Quantification and Characterization of Anthocyanins in Balaton Tart Cherries
저자
Wang, H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Quantification of Anthocyanins in Commercial Black Currant Juices by Simple High-Performance Liquid Chromatography. Investigation of Their pH Stability and Antioxidative Potency/
저자
Nielsen, I. L. F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Quantification of Generic Salatrim in Foods Containing Salatrim and Other Fats Having Medium- and Long-Chain Fatty Acids
저자
An Shun Huang
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Quantification of Polyphenolics and Their Antioxidant Capacity in Fresh Plums/
저자
Kim, D.-O
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Quantification of Protodioscin and Rutin in Asparagus Shoots by LC/MS and HPLC Methods/
저자
Wang, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Quantification of the Interactions between beta-Lactoglobulin and Pectin through Capillary Electrophoresis Analysis/
저자
Girard, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Quantification of �Farnesene and Its Conjugated Trienol Oxidation Products from Apple Peel by C~1~8-HPLC with UV Detection
저자
Whitaker, B. D
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Quantitation and Sensory Studies of Character Impact Odorants of Different White Wine Varieties
저자
Guth, H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Quantitation of (R)- and (S)-Linalool in Beer Using Solid Phase Microextraction (SPME) in Combination with a Stable Isotope Dilution Assay (SIDA)/
저자
Steinhaus, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Quantitative 13C NMR Analysis of Lignins with Internal Standards/
저자
Xia, Z
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Quantitative Analyses of Glutamine in Peptides and Proteins
저자
Kuhn, K. S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Quantitative Analysis of Aroma Compounds in Carrot (DaucuscarotaL.) Cultivars by Capillary Gas Chromatography Using Large-Volume Injection Technique/
저자
Kjeldsen, F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
임시보관함보기
하단메뉴