충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : Q]
34건 중 34건 출력
1/2 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
A Quantitative Lipid Extraction Method for Residue Analysis of Fish Involving Nonhalogenated Solvents/ 미리보기
저자
Jensen, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Qualitative and Quantitative Analysis of Flavor Additives on Tobacco Products Using SPME-GC-Mass Spectroscopy 미리보기
저자
Clark, T. J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Qualitative and Semiquantitative Analysis of Dried Fruits and Seasoning Products of Paprika Using Photoacoustic Spectroscopy 미리보기
저자
Vinha, C. A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Quality and Enhancement of Bioactive Phenolics in Cv. Napoleon Table Grapes Exposed to Different Postharvest Gaseous Treatments/ 미리보기
저자
Artes-Hernandez, F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Quality and Quantity of Prevailing Flavonoid Glycosides of Yellow and Green French Beans (Phaseolus vulgaris L.) 미리보기
저자
Hempel, J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Quality Attributes of Milano Salami, an Italian Dry-Cured Sausage 미리보기
저자
Casiraghi, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Quality Differences Assessment in Canned Sardine (Sardina pilchardus) byFluorescence Detection 미리보기
저자
Aubourg, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Quality of Raisins Treated and Stored under Different Conditions 미리보기
저자
Simal, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Quantification and Characterization of Anthocyanins in Balaton Tart Cherries 미리보기
저자
Wang, H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Quantification of Anthocyanins in Commercial Black Currant Juices by Simple High-Performance Liquid Chromatography. Investigation of Their pH Stability and Antioxidative Potency/ 미리보기
저자
Nielsen, I. L. F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Quantification of Generic Salatrim in Foods Containing Salatrim and Other Fats Having Medium- and Long-Chain Fatty Acids 미리보기
저자
An Shun Huang
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Quantification of Polyphenolics and Their Antioxidant Capacity in Fresh Plums/ 미리보기
저자
Kim, D.-O
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Quantification of Protodioscin and Rutin in Asparagus Shoots by LC/MS and HPLC Methods/ 미리보기
저자
Wang, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Quantification of the Interactions between beta-Lactoglobulin and Pectin through Capillary Electrophoresis Analysis/ 미리보기
저자
Girard, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Quantification of �Farnesene and Its Conjugated Trienol Oxidation Products from Apple Peel by C~1~8-HPLC with UV Detection 미리보기
저자
Whitaker, B. D
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Quantitation and Sensory Studies of Character Impact Odorants of Different White Wine Varieties 미리보기
저자
Guth, H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Quantitation of (R)- and (S)-Linalool in Beer Using Solid Phase Microextraction (SPME) in Combination with a Stable Isotope Dilution Assay (SIDA)/ 미리보기
저자
Steinhaus, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Quantitative 13C NMR Analysis of Lignins with Internal Standards/ 미리보기
저자
Xia, Z
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Quantitative Analyses of Glutamine in Peptides and Proteins 미리보기
저자
Kuhn, K. S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Quantitative Analysis of Aroma Compounds in Carrot (DaucuscarotaL.) Cultivars by Capillary Gas Chromatography Using Large-Volume Injection Technique/ 미리보기
저자
Kjeldsen, F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 

하단메뉴