충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : Q]
11건 중 11건 출력
1/1 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
Applied Science Publishers 삭제

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Quality attributes of Bearss Seedless lime (Citrus latifolia Tan) juice during storage/ 미리보기
저자
Ziena, H M S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Quality attributes of black olives as affected by different darkening methods 미리보기
저자
Ziena, H. M. S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Quality changes and shelf life of imported vacuum-packaged beef chuck during storage at 0(degree)C/ 미리보기
저자
Lee, Keun-Taik
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Quality characteristics of pork patties irradiated and stored in different packaging and storage conditions/ 미리보기
저자
Ahn, D U
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Quality characteristics of reduced-fat Chinese-style sausage as related to chitosan's molecular weight/ 미리보기
저자
Lin, Kuo-Wei
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Quality evaluation of different types of Indian honey 미리보기
저자
Singh, N
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Quality evaluation of peaches and nectarines by electrochemical and multivariate analyses: relationships between analytical measurements and sensory attributes 미리보기
저자
Esti, M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Quality properties of pork sausage prepared with water-soluble chitosan oligomer 미리보기
저자
Jo, C
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Quality properties of sausage made with gamma-irradiated natural pork and lamb casing/ 미리보기
저자
Byun, M W
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Quantitative competitive (QC) PCR for quantification of porcine DNA/ 미리보기
저자
Wolf, Christian
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
"Quesucos de Li�bana" cheese from cow's milk: biochemical changes during ripening/ 미리보기
저자
Prieto, B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 

하단메뉴