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1.
서명
Aflatoxin in food and feed: occurrence, legislation and inactivation by physical methods 미리보기
저자
Rustom, I. Y. S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
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2.
서명
Aluminium contents of some raw and processed Nigerian foods 미리보기
저자
Onianwa, P. C
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
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원문제공마감년
3.
서명
Amino acid profiles of kinema, a soybean- fermented food 미리보기
저자
Sarkar, P. K
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
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4.
서명
Analysis of anthocyanins in strawberries and elderberries. A comparison of capillary zone electrophoresis and HPLC 미리보기
저자
Bridle, P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
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5.
서명
Analysis of the linkage positions in polydextrose by the reductive cleavage method 미리보기
저자
Stumm, I
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
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6.
서명
Analytical determination of phosphatidylcholine: comparison of HPLC and enzymatic methods 미리보기
저자
Boix Monta�s, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
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7.
서명
An approach to the influence of nutrients and other food constituents onresistant starch formation 미리보기
저자
Escarpa, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
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8.
서명
An enzyme-based dip-stick for the estimation of cyanogenic potential of cassava flour 미리보기
저자
Yeoh, H.-H
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
9.
서명
Animal species and muscle related differences in thiamine and riboflavincontents of Swiss meat 미리보기
저자
Leonhardt, M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
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10.
서명
An immunological approach to monitor protein lactosylation of heated food model systems 미리보기
저자
Fogliano, V
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
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11.
서명
An introduction to the OECD programme: meat quality and the quality of animal production 미리보기
저자
Demeyer, D
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
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12.
서명
Anthocyanins as natural food colours - selected aspects 미리보기
저자
Bridle, P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
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13.
서명
Antioxidant activity of peptide fractions of capelin protein hydrolysates 미리보기
저자
Amarowicz, R
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
14.
서명
Antioxidant activity of preformed cooked cured-meat pigment in a �carotene/linoleate model system 미리보기
저자
Wettasinghe, M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
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15.
서명
Antioxidant effects of dietary polymeric grape seed tannins in tissues of rats fed a high cholesterol-vitamin E-deficient diet 미리보기
저자
Tebib, K
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
16.
서명
Antioxidative activity of extracts from selected species of the family Lamiaceae in sunflower oil 미리보기
저자
Marinova, E. M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
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17.
서명
Antioxidative activity of three herbal water extracts 미리보기
저자
Duh, P.-D
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
18.
서명
Application of an HPLC assay for the determination of folate derivativesin some vegetables, fruits and berries consumed in Finland 미리보기
저자
Vahteristo, L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
19.
서명
Assessing the authenticity of single seed vegetable oils using fatty acid stable carbon isotope ratios (^1^3C/^1^2C) 미리보기
저자
Kelly, S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
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원문제공마감년
20.
서명
Automatic determination of 5-hydroxymethylfurfural (5-HMF) by a flow injection method 미리보기
저자
De la Iglesia, F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
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