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[가나다ABC : ]
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제한항목
Applied Science Publishers
검색결과제한
자료유형
기사
(92)
저자
Alexandra Pazmi�-Dur�n, E
(2)
Bridle, P
(2)
Marinova, E. M
(2)
Amarowicz, R
(1)
Aprikian, Olivier
(1)
Bello-Perez, L. A
(1)
Boix Monta�s, A
(1)
Brienne, J P
(1)
Brownsell, V L
(1)
Bruce, H L
(1)
Buchinger, Wolfgang
(1)
Chambers, C
(1)
Daood, H. G
(1)
Dashak, D A
(1)
De la Iglesia, F
(1)
Demeyer, D
(1)
Duh, P.-D
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Escarpa, A
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Espe, Marit
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출판사
Applied Science Publishers
(92)
발행년도
2001
(50)
1997
(22)
1996
(13)
2000
(7)
검색간략리스트
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서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
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내림차순
5
10
15
20
30
50
100
81.
서명
Assessing the authenticity of single seed vegetable oils using fatty acid stable carbon isotope ratios (^1^3C/^1^2C)
저자
Kelly, S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
82.
서명
Assessment of cooked alpaca and llama meats from the statistical analysis of data collected using an 'electronic nose'/
저자
Neely, Karen
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
83.
서명
Assessment of meat fat content using dual energy X-ray absorption/
저자
Brienne, J P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
84.
서명
Assessment of the antioxidant potential of natural food and plant extracts in fresh and previously frozen pork patties/
저자
Mc Carthy, T L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
85.
서명
Atlantic salmon (Salmo salar, L.) as raw material for the smoking industry. I: effect of different salting methods on the oxidation of lipids/
저자
Espe, Marit
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
86.
서명
Atmospheric pressure chemical ionisation mass spectrometry for in vivo analysis of volatile flavour release/
저자
Taylor, A J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
87.
서명
Autodegradation of the extracellular proteases of Brevibacterium linens ATCC 9172/
저자
Buchinger, Wolfgang
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
88.
서명
Automatic determination of 5-hydroxymethylfurfural (5-HMF) by a flow injection method
저자
De la Iglesia, F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
89.
서명
The AH,B glycophore and general taste chemistry
저자
Shallenberger, R. S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
90.
서명
The antioxidant activity of carnosine and its consequences on the volatile profiles of liposomes during iron/ascorbate induced phospholipid oxidation
저자
Kansci, G
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
91.
서명
The application of an improved method for trans-resveratrol to determine the origin of Greek red wines/
저자
Kallithraka, S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
92.
서명
The application of capillary electrophoresis to the determination of total niacin in concentrated yeast spreads
저자
Ward, C. M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
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